بامیهدسر عربی شعیریهنان رمضان

طرز تهیه لگیمات پنیری جنوبی+ لگیمات برای ۲۰ نفر+لگیمات عربی ماه رمضان

  • خوشمزه ترین لگیماتی هست که خوردم. حتما امتحانش کن????

    لگیمات پنیری

    مواد لازم:

    آرد دو پیمانه
    پودر کاسترد ۴ق غ
    شیر خشک شیرین ۲ق غ
    شکر ۲ق غ
    روغن مایع ۴ ق غ
    مایه خمیر نصف قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر یک ق چای خوری سرخالی
    آب ولرم سه چهارم پیمانه

    پنیر ویلی یا ماسکارپونه ۲۰۰ گرم

    مواد خشک را با هم مخلوط کرده و کم کم آب اضافه کنید تا خمیر لطیف و نرمی به دست بیاد.

    روی خمیر را پوشانده تا حجم آن دو برابر شود.

    خمیر را با وردنه باز کنید و با کاتر گرد برش بزنید.

    وسط هر خمیر مقدار پنج گرم پنیر قرار دهید.

    و ته خمیر را بسته و گرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید.

    بعد از کمی خنک شدن روی آن شیره بریزید.

    دستور شیره لگیمات در اینجا نوشته شده.

    بهتر است پنیر را قبل از کار به اندازه پنج گرمی برداشته در ظرفی گذاشته و در فریزر قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن