بامیهدسر عربی شعیریهنان رمضان
طرز تهیه لگیمات پنیری جنوبی+ لگیمات برای ۲۰ نفر+لگیمات عربی ماه رمضان

-
خوشمزه ترین لگیماتی هست که خوردم. حتما امتحانش کن????
لگیمات پنیری
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
پودر کاسترد ۴ق غ
شیر خشک شیرین ۲ق غ
شکر ۲ق غ
روغن مایع ۴ ق غ
مایه خمیر نصف قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک ق چای خوری سرخالی
آب ولرم سه چهارم پیمانهپنیر ویلی یا ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
مواد خشک را با هم مخلوط کرده و کم کم آب اضافه کنید تا خمیر لطیف و نرمی به دست بیاد.
روی خمیر را پوشانده تا حجم آن دو برابر شود.
خمیر را با وردنه باز کنید و با کاتر گرد برش بزنید.
وسط هر خمیر مقدار پنج گرم پنیر قرار دهید.
و ته خمیر را بسته و گرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
بعد از کمی خنک شدن روی آن شیره بریزید.
دستور شیره لگیمات در اینجا نوشته شده.
بهتر است پنیر را قبل از کار به اندازه پنج گرمی برداشته در ظرفی گذاشته و در فریزر قرار دهید.