آموزش پخت نانآموزش شیرینیپخت نان در خانهشیرینی ماه رمضاننان ها

طرز تهیه نان قندی نرم

نان قندی نرم
دستور استاد شایان با تغییرات مهرانه

 

مواد لازم :
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۸۰گرم
روغن مایع ۸۰گرم
آب ولرم ۱۰۰ گرم
شیر به دمای محیط رسیده ۷۰ گرم
نمک۱/۲ ق چ
خمیرمایه ۱ ق غ
آرد نان ۵۰۰ گرم
بهبود دهنده 1 ق چ
وانیل ۱ دوم قاشق چایخوری
رومال :
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کنجد به مقدار دلخواه
عسل یا شربت بار ۱ قاشق چایخوری
زعفران مقداری
نمک یک پنسه

طرز تهیه :

ابتدا درظرف تمیز ی آب را ولرم کنید به حدی که انگشت دست را نیش بزند نصف قاشق شکر داخل آن بریزید قاطی کنید و خمیر مایه را اضافه کنید

خمیرمایه را چند بار هم بزنید سپس روی آن را گذاشته تا عمل آید.

بقیه مواد بجز آرد را داخل میکسر یا یک ظرف ریخته و مایه خمیر را اضافه کنید.

 

کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود و خمیر رویه براقی داشته باشد .

روی خمیر را بپوشانید و به مدت یکساعت تا یکساعت و نیم بسته به دمای محیط در جای گرم استراحت داده تا حجمش دو برابر شود .

 

بعد از خمیر چونه های ۲۰۰ گرمی یا کمتر گرفته که حدودا ۴ چونه می شود و داخل سینی نازک پهن کرده روی خمیر را با چنگال برش یا چاک زده به مدت ۲۰ دقیقه با پوشش استراحت دهید.

بعد از استراحت دوم رومال زرده و شربت بار و نمک و زعفران را با هم مخلوط و با برس روی نان بکشید کنجد پاشیده و در فر ۱۸۵ درجه به مدت ۲۵ دقیقه گذاشته تا رویه نان طلایی شود

دقت کنید زمان گفته شده تقریبی ست و به دما و حرارت فر شما بستگی دارد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن