آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان پارکر

طرز تهیه نان پارکر

نان پارکر

مواد لازم
شير ولرم يك پيمانه
تخم مرغ دو عدد
خمير مايه دو و يك دوم ق.چ
كره ٤٠گرم يا ٤ق.غ
آرد فانتزي حدود چهار پيمانه(ممكنه بيشتر يا كمتر ببره،براي من دقيقا چهار پيمانه مصرف شد)
شكر ٤ق.غ
نمك ١/٢ق.چ
زعفران دم شده (اختياري) .

طرز تهیه:

ابتدا نصف شير ولرم را با مايه خمير و يك ق.غ شكر مخلوط  کرده و بگذاريد عمل بياید.

نصف ديگر شير و با باقيمانده شكر و كره ذوب شده مخلوط كنيد تا شكر حل شود.

 تخم مرغهارو اضافه و مخلوط كنيد.

مايه خمير را به آن اضافه كنيد،  آرد و نمك را الک کرده و كم كم به موادتون اضافه كنيد .

در حدي آرد بريزيد كه خمير به دست نچسبد، كل آرد را نريزيد، خمير كه جمع شد و ديديد چسبنده است،دستتان را آردي كنيد و خمير را ده دقيقه ورز دهید و در كاسه  قرار داده روی آن را نایلون کشیده و پارچه ای روی آن قرار داده و در جای گرم به مدت یک ساعت قرار دهیدتا حجم آن دو برابر شود.
بعد كه عمل اومد پف خمير را بگيريد و چونه هاي ٥٠گرمي درست كنيد و در قالبي كه كف آن كاغذ روغني انداختید، كنار هم بچينيد، دوباره روي آن نايلون و پارچه بكشيد در جاي گرم گذاشته تا دوباره حجمش دوبرابر شود،سپس رومال بزنيد.

(برای رومال يك عدد تخم مرغ كامل،يك ق.غ شير و كمي زعفران را مخلوط کنید و با برس روی خمیر بکشید.)

فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کرده و در آن یک کاسه آب برای لطیف شدن نون قرار دهید. بعد قرار دادن نان در فر درجه حرارت را به 180 درجه کاهش دهید.

اين نون چون شيرينيش كمه در وعده صبحانه با مربا و نوتلا مي توانيد مصرف كنيد.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن