آموزش دسرمجلسیباواریادسر

طرز تهیه کرم باواریا با زرده تخم مرغ

 

کرم باواریا با زرده ی تخم مرغ

مواد لازم:
شیر نیم لیتر (یا دو و نیم پیمانه )
زرده تخم مرغ 6 عدد
خامه 300 گرم
شکر200 گرم ( یک پیمانه)
کاکائو 2 قاشق سوپ خوری 
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
ژلاتین 6ورق ( یا 3قاشق غذاخوری پودرژلاتین )

طرزتهیه:

  1. ژلاتین را درنصف لیوان آبجوش به روش بن ماری حل کنید.
  2. زرده های تخم مرغ راباشکرو وانیل خوب هم بزنید تاکاملا سفیدو سفت شود.
  3. شیرراجوشانده و زرده ها راباشیرمخلوط کنید و بلافاصله ازروی حرارت بردارید.
  4. بعد از مقداری سرد شدن ژلاتین حل شده را با این مایع مخلوط کنید و تا سرد شدن کامل منتظر بمانید.
  5. سپس خامه را داخل مایع ریخته و هم بزنید.
  6. مایع مورد نظر را صاف کنید.
  7. قالب را چرب کرده و نیمی  ازمایع رادرقالب بریزید و دریخچال بگذارید تاببندد.
  8. دو قاشق سوپخوری کاکائورادردوقاشق شیرحل کرده وبابقیه مایع مخلوط کنید.
  9.  مایع کاکائو رابا قاشق روی  مایع بسته شده در قالب ریخته و مجددا در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
  10. قالب را به مدت 30 ثانیه در اب گرم قرار داده و در ظرف سرو برگردانید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن