آموزش دسرمجلسیباواریادسر
طرز تهیه کرم باواریا با زرده تخم مرغ
کرم باواریا با زرده ی تخم مرغ
مواد لازم:
شیر نیم لیتر (یا دو و نیم پیمانه )
زرده تخم مرغ 6 عدد
خامه 300 گرم
شکر200 گرم ( یک پیمانه)
کاکائو 2 قاشق سوپ خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
ژلاتین 6ورق ( یا 3قاشق غذاخوری پودرژلاتین )
طرزتهیه:
- ژلاتین را درنصف لیوان آبجوش به روش بن ماری حل کنید.
- زرده های تخم مرغ راباشکرو وانیل خوب هم بزنید تاکاملا سفیدو سفت شود.
- شیرراجوشانده و زرده ها راباشیرمخلوط کنید و بلافاصله ازروی حرارت بردارید.
- بعد از مقداری سرد شدن ژلاتین حل شده را با این مایع مخلوط کنید و تا سرد شدن کامل منتظر بمانید.
- سپس خامه را داخل مایع ریخته و هم بزنید.
- مایع مورد نظر را صاف کنید.
- قالب را چرب کرده و نیمی ازمایع رادرقالب بریزید و دریخچال بگذارید تاببندد.
- دو قاشق سوپخوری کاکائورادردوقاشق شیرحل کرده وبابقیه مایع مخلوط کنید.
- مایع کاکائو رابا قاشق روی مایع بسته شده در قالب ریخته و مجددا در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
- قالب را به مدت 30 ثانیه در اب گرم قرار داده و در ظرف سرو برگردانید.