آموزش شیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی ها
طرز تهیه کوکیز نارگیلی
کوکیز نارگیلی
مواد لازم:
کره نرم شده در دمای محیط 125 گرم
پودر شکر 110 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پودر نارگیل 2 ق س
عسل 2 ق س (60 گرم)
آرد 255 گرم
بکینگ پودر 1 و 1/2 ق چ
نارگیل اضافه مقداری برای غلطاندن کوکیزها
وانیل کمی
طرز تهیه:
کره و پودر شکر را با همزن برقی هم بزنیدتا صاف و پوک شود.
وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
نارگیل و عسل را ریخته و هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را الک و در دو مرحله اضافه و مخلوط کنید.
مواد را 5 دقیقه در فریزر گذاشته تا کمی خودش را بگیرد.
در ظرفی مقداری پودر نارگیل ریخته و از مواد به اندازه یک ق چ برداشته و به شکل توپ در آورید و داخل پودر نارگیل بغلطانید و داخل سینی فر با فاصله قرار دهید.
سینی را توی فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 15 دقیقه بگذارید.