طرز تهیه کیک شیفون وانیلی خانم طوروسیان
کیک شیفون طوروسیان
کیک ساده خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است و منسجم تر از کیک اسفنجی است.
مواد لازم:
تخم مرغ خنک 6 عدد
وانیل خالص یک پنسه
شکر یک و یک چهارم پیمانه
شیر سه چهارم پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
آرد قنادی دو پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری که سر صاف نباشد
نمک یک پنسه
طرز تهیه :
کف قالب 25 سانت با ارتفاع هفت سانتی متر را کاغذ روغنی انداخته شده و با مقدار کمی روغن چرب کنید.
آرد و بیکینگ پودر و نمک سه بار الک شوند .
زرده و سفیده جدا شود.
سفیده را به همراه کمی پودر تارتار همزده تا پفکی شود. نصف شکر را با آن مخلوط کرده و فرم دهید تا زمانیکه از ظرف نریزد. سپس ظرف را در یخچال قرار دهید.
زرده ها و وانیل و باقیمانده ی شکر زده شود تا کرم رنگ و کشدار شود .
شیر و کمی از مخلوط آرد را اضافه کرده و کاملا هم بزنید.
روغن مایع را اضافه و سریعا هم بزنید.
سفیده را با لیسک به طور دورانی به مواد اضافه کنید.
مایه را در قالب ریخته و چند ضربه بزنید تا حباب آن خارج شود.
قالب درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار دهید.