آموزش کیککیککیک پزیکیک شیفون وانیلیکیک عصرانه

طرز تهیه کیک شیفون وانیلی خانم طوروسیان

کیک شیفون طوروسیان 

کیک ساده خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است و منسجم تر از کیک اسفنجی است.

مواد لازم:

تخم مرغ خنک 6 عدد

وانیل خالص یک پنسه

 شکر یک و یک چهارم پیمانه

 شیر سه چهارم پیمانه

روغن مایع سه چهارم پیمانه

 آرد قنادی دو پیمانه

 بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری که سر صاف نباشد 

نمک یک پنسه 

طرز تهیه :

کف قالب 25 سانت با ارتفاع هفت سانتی متر را کاغذ روغنی انداخته شده و با مقدار کمی روغن چرب کنید.

 آرد و بیکینگ پودر و نمک سه بار الک شوند . 
 زرده و سفیده جدا شود. 
 سفیده  را به همراه کمی پودر تارتار همزده تا پفکی شود. نصف شکر را با آن مخلوط کرده و فرم دهید تا زمانیکه از ظرف نریزد. سپس ظرف را در یخچال قرار دهید.
زرده ها و وانیل و باقیمانده ی شکر زده شود تا کرم رنگ و کشدار شود . 
شیر و کمی از مخلوط آرد را اضافه کرده و کاملا هم بزنید.
روغن مایع را اضافه و سریعا هم بزنید.
سفیده را با لیسک به طور دورانی به مواد اضافه کنید.

مایه را در قالب ریخته و چند ضربه بزنید تا حباب آن خارج شود.
 قالب درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار دهید. 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن