آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانه
طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی+ سس پرتقالی
کیک شیفون پرتقالی
مواد لازم
تخم مرغ بزرگ 6 عدد
آرد 2 و 1/4 پیمانه (300گرم)
شکر سفید یک و نیم پیمانه (300 گرم)
بیکینگ پودر 3 ق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
روغن مایع 1/2 پیمانه (120 میلی لیتر)
آب پرتقال طبیعی 3/4 پیمانه (180 میلی لیتر)
کرم تارتار 1/2 قاشق چای خوری
وانیل پودری 1/2 قاشق چای خوری
مواد لازم برای سس
اب پرتقال یک لیوان
نشاسته ذرت دو قاشق غذا خوری
شکر دو قاشق غذاخوری
ژله پرتقال 50گرم
طرز تهیه:
- زرده ها و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید.
- به سفیده ها کرم تارتار را اضافه کنید. (اگر تارتار نداشتید 1 قاشق چای خوری آبلیمو بزنید.) و هم بزنید تا کمی پف کند.
- نیمی از شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد و به مرحله ی استیف پیک برسد.
- سفیده ی فرم گرفته را در یخچال بگذارید.
- نیمی از شکر + زرده ها و وانیل را در ظرف دیگر بریزید و هم بزنید تا کاملا کرم و کشدار شود.
- روغن مایع و آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید.
- آرد و بکینگ پودر و نمک را الک کنید. و به مواد زرده اضافه کردم و با دور کند همزن بزنید تا یکدست شود.
- سفیده را در دو یا سه مرحله داخل مواد کیک فولد کنید تا کاملا یکدست شود.
- درون قالب 25 یا دو عدد قالب 20 کاغذ روغنی قرار داده و مایع کیک را داخل آن بریزید.
- کیک را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه بپزید.
- شکرو نشاسته ذرت را با یک لیوان آب پرتقال روی حرارت قرار دهید.
- مواد را مرتب هم زده تا شبیه فرنی شود.
- پودر ژله پرتقال را افزوده و از روی حرارت بردارید.
- بعد از سرد شدن کیک و سس، روی کیک را با سس پرتقالی بپوشانید.
نکته: حتما از آب پرتقال طبیعی یا رانی پرتقال استفاده کنید.
اگر می خواهید شیفون پرتقال و نارگیل درست کنید در مرحله ی اضافه کردن آرد، یک چهارم پودر نارگیل اضافه کنید. (نیازی به کم کردن میزان آرد نیست)