آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانه

طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی+ سس پرتقالی

کیک شیفون پرتقالی

مواد لازم

تخم مرغ بزرگ 6 عدد

آرد 2 و 1/4  پیمانه (300گرم)

شکر سفید یک و نیم پیمانه (300 گرم)

بیکینگ پودر 3 ق چای خوری

نمک 1/2  قاشق چای خوری

روغن مایع 1/2  پیمانه (120 میلی لیتر)

آب پرتقال طبیعی 3/4  پیمانه (180 میلی لیتر)

کرم تارتار 1/2 قاشق چای خوری

وانیل پودری  1/2 قاشق چای خوری

مواد لازم برای سس
اب پرتقال یک لیوان
نشاسته ذرت دو قاشق غذا خوری
شکر دو قاشق غذاخوری
ژله پرتقال 50گرم

طرز تهیه:

  1. زرده ها و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید.
  2. به سفیده ها کرم تارتار را اضافه کنید. (اگر تارتار نداشتید 1 قاشق چای خوری آبلیمو بزنید.) و هم بزنید تا کمی پف کند.
  3. نیمی از شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد و به مرحله ی استیف پیک برسد.
  4. سفیده ی فرم گرفته را در یخچال بگذارید.
  5. نیمی از شکر + زرده ها و وانیل را در ظرف دیگر بریزید و هم بزنید تا کاملا کرم و کشدار شود.
  6. روغن مایع و آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید.
  7. آرد و بکینگ پودر و نمک را الک کنید. و به مواد زرده اضافه کردم و با دور کند همزن بزنید تا یکدست شود.
  8. سفیده را در دو یا سه مرحله داخل مواد کیک فولد کنید تا کاملا یکدست شود.
  9. درون قالب 25 یا دو عدد قالب 20 کاغذ روغنی قرار داده و مایع کیک را داخل آن بریزید.
  10. کیک را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه بپزید.
  11.  شکرو نشاسته ذرت  را با یک لیوان آب پرتقال روی حرارت قرار دهید.
  12. مواد را مرتب هم زده تا شبیه فرنی شود.
  13.  پودر ژله پرتقال  را افزوده و از روی حرارت بردارید.
  14. بعد از سرد شدن کیک و  سس، روی کیک را با سس پرتقالی بپوشانید. 

نکته: حتما از آب پرتقال طبیعی یا رانی پرتقال استفاده کنید.

اگر می خواهید شیفون پرتقال و نارگیل درست کنید در مرحله ی اضافه کردن آرد، یک چهارم پودر نارگیل اضافه کنید. (نیازی به کم کردن میزان آرد نیست)

کیک شیفون پرتقالی

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن