آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانهکیک نسکافه
طرز تهیه کیک نسکافه

کیک نسکافه
مواد لازم
آرد 2/5 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
تخم مرغ پنج عدد
شیر3/4 پیمانه
آب جوش 1/4 پیمانه
نسکافه 4-2 قاشق غذاخوری
گردو پودر شده 1/4 پیمانه
وانیل یک قاشق چای خوری
روغن مایع 3/4 پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
- نسکافه را دریک چهارم پیمانه آب جوش حل کرده و با شیر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
- سفیده ها را همزده تا کاملا پفکی شود.
- زرده ها را کمی با همزن دستی بزنید تا از لختگی در آید.
- شکر را اضافه کرده و با دور متوسط هم بزنید.
- وانیل رو اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا کاملا غلیظ و کش دار شده و حجمش دو برابر شود.
- مخلوط شیر و نسکافه و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید.
- آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده و هم بزنید.
- سفیده را با لیسک به مواد اضافه و بصورت دورانی هم بزنید.
- مواد را درون قالب که چرب و ارد پاشی کرده اید ریخته و دورن فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40-50 دقیقه بپزید.