آموزش کیککاپ کیککیک پرتقالی با سس مخصوصکیک پزی

طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال فوری و بسیار خوشمزه

Orange cake with orange sauce

 یکی از کیک های عصرانه که بسیار پر طرفدار است و بافت بسیار عالی دارد کیک پرتقالی است. این کیک را می توان با انواع آب پرتقال های صنعتی تهیه کنید. در این دستور از آب پرتقال طبیعی استفاده شده است.

 

مواد لازم:

تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۳۰۰ گرم
آب پرتقال ۳۰۰ گرم
رنده پوست پرتقال ۱ ق چ
اسانس پرتقال سه قطره
روغن مایع ۱۵۰ گرم
آرد ۳۷۵ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم

بکینگ پودر ۱۰ گرم

 

مواد لازم سس پرتقالی:

آب پرتقال یک دوم پیمانه
شکر یک هشتم پیمانه
نشاسته ذرت یک ق غ
رنگ خوراکی نارنجی دو قطره

طرز تهیه:

آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید.

تخم مرغ ها را به همراه شکر و رنده پوست پرتقال و اسانس پرتقال با همزن هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود.

روغن مایع و آب پرتقال را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مخلوط آردی را در دو مرحله اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

مواد را در داخل قالب 24 سانت ریخته و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 45-60 دقیقه قرار دهید.

برای تهیه سس پرتقالی نشاسته ذرت و شکر را با هم مخلوط کرده و آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در اینجا مجازید دو قطره رنگ نارنجی نیز به سس اضافه کنید.

سس را روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.

سپس را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کاملا خنک شود.

می توانید این مایع را در کپسول بریزید و به صورت کاپ کیک تهیه کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن