Uncategorizedآموزش شیرینیآموزش کیککیککیک پزیکیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی+تمام نکات پخت

کیک یزدی 

مواد لازم:

شکر ۱پیمانه
تخم مرغ ۴عدد
روغن مایع ۲۴۰گرم
ماست ۲/۳ پیمانه
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر 1/5 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/5 قاشق چای خوری
پودر هل ۱قاشق غذاخوری
ارد 2/5 پیمانه
نمک میوه ۱/۸قاشق چای خوری
شربت بار یا عسل ۱قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۲قاشق چای خوری

طرز تهیه:

  1. شکر و تخم مرغ و وانیل راهمزده  تاحجم آن دوبرابر شود.
  2. هل،گلاب و شربت بار را اضافه کنید.
  3.  روغن مایع و ماست را به مواد به دست آمده افزوده و هم بزنید.
  4. بکینگ پودر، آرد و نمک میوه را الک کرده، به مواد اضافه کنید.
  5. یک ساعت به مواد استراحت دهید.
  6. درون قالب مافین کپسول گذاشته و دو سوم از قالب را پرکنید.
  7. روی مواد با چاقویی که در روغن زده اید علامت + بگذارید.
  8. قالب ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه گذاشته تا طلایی شود.
  9. برای پف بیشتر 10 دقیقه گریل را روشن کنید.

نکته: برای گنبدی شدن حتما از نمک میوه استفاده کنید

در صورتی که با جوش شیرین مشکل داشتید آن را حذف کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن