آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان ها
نان ذرت افغانی
نان ذرت افغانی
ترجمه خانه کیک رز
مواد لازم:
ارد سفید یک پیمانه
ارد ذرت ۲/۵ پیمانه
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع یک پیمانه
شکر ۱/۲پیمانه
نمک یک دوم ق چ
پودر هل یک ق چ
بکینگ پودر ۲ ق چ
آب گرم یک دوم پیمانه
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را کاملا هم بزنید.
روغن مایع و آب گرم را به ترتیب اضافه کرده و هم بزنید.
در ظرفی دیگر آردها، نمک، بکینگ پودر، هل را با هم مخلوط کنید.
وسط ارد را باز کرده و مواد مایع را در آن بریزید و کاملا مخلوط کنید.
خمیر را ده دقیقه ورز دهید.
خمیر را ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
دستتان راچرب کرده و خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
خمیرها را گرد کرده و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید.
خمیرها را پهن کرده و روی آن به دلخواه طرح بندازید.
در فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
اجازه دهید خمیر کاملا سرد شود چون اگر داغ باشد خرد می شود.