نحوه مخملی کردن کیک و دسر بدون دستگاه
در اینستاگرام محتوایی هست که در سایت نیست
مخملی کردن کیک و دسر بدون دستگاه
ممکن است بارها واژه مخملی بدون دستگاه را شنیده باشید.
مخملی کردن اصولا با ترکیب کره کاکائو و شکلات و رنگ خوراکی انجام می شود و این ترکیب را فقط می توانید به کمک پیستوله روی سطح دسر یا … بپاشید.
در برخی موارد به خاطر صرفه بیشتر، از روغن صاف یا مارگارین قنادی به جای کره کاکائو استفاده می کنند و این مواد مضر را روی سطح دسرها می پاشند.
یک سری اسپریهای اماده مخملی هم در بازار موجود هست که مارکهای معتبرش معمولا قیمت بالایی دارد و مارکهای معمولی و … عموما کیفیت پایینی دارند.
اگر خواستید دسرهایتان را بدون دستگاه مخملی کنید، می توانید به کمک بیسکوییت پودر شده یا کیک پودر شده ی رنگی، این کار را انجام دهید.
برای کاور با بیسکوییت، می توانید از بیسکوییت پتی بور معمولی استفاده کنید.
بیسکوییت را پودر کنید و به آن رنگ خوراکی ژله ای و کمی آب اضافه کنید تا به صورت خمیری درآید.
این مواد را در کیسه فریزر یا زیپ لاک بریزید و بین دستهایتان مالش دهید تا کاملا یک رنگ شود.
می توانید پودر بیسکوییت را در یک سینی پهن کنید تا اگه به خاطر رنگ و اب کمی نمدار شده، خشک شود.
مجددا اسیابش کنید و به کمک الک روی دسرها بریزید.
برای پودر کیک هم می توانید از کیکهای رنگی استفاده کنید.
برای ایجاد چسبندگی بیشتر بین پودر بیسکوییت و دسر، می توانید قبل کار یه مقدار بریلوی بی رنگ را با قلمو روی سطح دسر بزنید.
اگر برای خشک شدن بیسکوییت عجله دارید می توانید آن را به مدت کوتاه در فر با دمای پایین بگذارید تا کاملا خشک شود و بعد دوباره اسیاب کنید و الک کنید.