آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانه
چگونه کیک نوتلا بپزیم؟
کیک نوتلا
موادلازم:
تخم مرغ 4 عدد
شیر داغ یا آب جوش 3/4 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
آرد دو پیمانه
نوتلا دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک میوه یکپنس
طرزتهیه:
- پودر کاکائو را به شیرداغ یا اب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا ذرات کاکائو باز شود.
- نوتلا را اضافه و کاملا مخلوط کنید.
- سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.
- سفیده را با دور تند همزن بزنید تا دوبرابر شود.
- نیمی از شکر را به سفیده اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا از ظرف نریزد.
- زرده و شکر و وانیل را همزده تا کرم و کشدار شود.
- روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید.
- آرد و بکینگ پودر و نمک الک شده را اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی هم بزنید.
- سفیده را اضافه کرده و ارام هم بزنید.(می توانید ارد وسفیده را همزمان بریزید. مثلا یک سوم ارد، یک سوم سفیده و … )
- قالب را چرب و آرد پاشی کنید.
- مواد را در قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه بگذارید.