آموزش کیککیک پزیکیک عصرانه
چگونه کیک پلنگی بپزیم؟
کیک پلنگی
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
کاکائو ۱قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده غلیظ به اندازه لازم
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
طرزتهیه:
- شکر و تخم مرغها را با همزن به مدت 5 دقیقه بزنید.
- شیر ،روغن را افزوده و مخلوط کنید.
- آرد وبکینگ پودر را مخلوط والک کنیدو کم کم اضافه کنید در حدی که مخلوط شوند.
- در سه ظرف جداگانه قسمتی از مایه را کاکائویی، نیمی دیگر را زعفرانی و مابقی وانیلی شود.
- مایه ها را در قیف بریزید.
- کف قالب را کاغذ روغنی بگذارید.
- اول کمی مایه وانیلی را بریزید، بعدبا مایه شکلاتی به صورت حلقه های تو خالی بریزید وسپس داخل آن را از مایه زعفرانی پر کنید و مجدد یک لایه مایه ساده ریخته و تا انتها ادامه دهید.(می توانید از هر تعداد لایه رنگی که دوست داشتید استفاده کنید)
- قالب را در فر از پیش گرم شده ۱۷۵ درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه قرار دهید.