کاپ کیک ذرت عسلی ترجمه و اجرا خانه کیک رز
کاپ کیک کورن فلکس (ذرت عسلی)
ترجمه و اجرا خانه کیک رز
مواد لازم:
آرد 429 گرم
پودرقند 265 گرم
نمک یک دوم ق چ
بکینگ پودر 3 ق چ
شیر 375 میلی لیتر
روغن مایع 125 میلی لیتر
کره 125 گرم
ماست یونانی یا خامه ترش 2 ق غ
وانیل یا عصاره وانیل یک ق چ
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
عسل گرم 150 میلی لیتر
کورن فلکس (پرک ذرت) 3 پیمانه
مواد لازم برای روی کاپ کیک:
کره ذوب شده بی نمک 180 گرم
عسل 3 ق غ
پودر قند 150 گرم
کورن فلکس 4 پیمانه
طرز تهیه:
آرد و شکر و بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره اضافه و همزده شود.
شیر و روغن و تخم مرغ و ماست و عسل را در ظرفی ریخته و هم بزنید.
کورن فلکس را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه اجازه دهید تا کاملا خیس بخورد.
مواد را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.
در قالب های مافین به اندازه ی یک اسکوپ از مواد ریخته و یک چهارم بالای کپسول را خالی بگذارید.
قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید.
برای روی کاپ کیک ها، کره و عسل و پودرقند را مخلوط کرده و بن ماری کنید. نیمی از 4 پیمانه کورن فلکس را با مخلوط بن ماری شده مخلوط کنید و روی یک کاغذ روغنی ریخته و در فر 180 درجه به مدت 10تا 15 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
مقداری از آن را در خرد کن ریخته و نگه دارید.
مجددا همان مقدار از کره و عسل و پودرقند دستور روی کاپ کیک را مخلوط کرده و هم بزنید و مقداری از کورن فلکس پودر شده را به آن اضافه کنید.
مواد را درقیف ریخته و روی کاپ کیک ها ماسوره بزنید.
کاپ کیک هایی که ماسوره زدید را در کورن فلکس های خردشده بزنید تا روی مواد کره ای از کورن فلکس آغشته شود.
پ.ن: نصف دستور 14 عدد کاپ کیک می دهد.