آموزش شیرینیکاپ کیکمافین ها

کاپ کیک ذرت عسلی ترجمه و اجرا خانه کیک رز

کاپ کیک کورن فلکس (ذرت عسلی)

ترجمه و اجرا خانه کیک رز

مواد لازم:

آرد 429 گرم

پودرقند 265 گرم

نمک یک دوم ق چ

بکینگ پودر 3 ق چ

شیر 375 میلی لیتر

روغن مایع 125 میلی لیتر

کره 125 گرم

ماست یونانی یا خامه ترش 2 ق غ

وانیل یا عصاره وانیل یک ق چ

تخم مرغ بزرگ 2 عدد

عسل گرم 150 میلی لیتر

کورن فلکس (پرک ذرت) 3 پیمانه

مواد لازم برای روی کاپ کیک:

کره ذوب شده بی نمک 180 گرم

عسل 3 ق غ

پودر قند 150 گرم

کورن فلکس 4 پیمانه

طرز تهیه:

آرد و شکر و بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

کره اضافه و همزده شود.

شیر و روغن و تخم مرغ و ماست و عسل را در ظرفی ریخته و هم بزنید.

کورن فلکس را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه اجازه دهید تا کاملا خیس بخورد.

مواد را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.

در قالب های مافین به اندازه ی یک اسکوپ از مواد ریخته و یک چهارم بالای کپسول را خالی بگذارید.

قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید.

 

برای روی کاپ کیک ها، کره و عسل و پودرقند را مخلوط کرده و بن ماری کنید. نیمی از 4 پیمانه کورن فلکس را با مخلوط بن ماری شده مخلوط کنید و روی یک کاغذ روغنی ریخته و در فر 180 درجه به مدت 10تا 15 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.

مقداری از آن را در خرد کن ریخته و نگه دارید.

مجددا همان مقدار از کره و عسل و پودرقند دستور روی کاپ کیک را مخلوط کرده و هم بزنید و مقداری از کورن فلکس پودر شده را به آن اضافه کنید.

مواد را درقیف ریخته و روی کاپ کیک ها ماسوره بزنید.

کاپ کیک هایی که ماسوره زدید را در کورن فلکس های خردشده بزنید تا روی مواد کره ای از کورن فلکس آغشته شود.

پ.ن: نصف دستور 14 عدد کاپ کیک می دهد.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن