کوکی سیب و جو دوسر خانم شریعت
کوکی سیب و جو دوسر خانم شریعت
مواد لازم:
جو دوسر پرک ۱۲۰گرم
آرد سفید۱۸۰ گرم
دارچین۱ق چ
جوش شیرین۱/۲ق چ
نمک۱/۴ق چ
کره۱۱۰گرم
شکر قهوه ای۱۲۰گرم
تخم مرغ بزرگ۱عدد
وانیل ۱ق چ
سیب خرد شده۱۲۰گرم
آبلیمو تازه۲ق چ
دانه چیا ۱ق غ(اختیاری)
طرز تهیه:
ابتدا سیبها را پوست کنده و مکعبی و ریز خرد کنید(با پوست هم اگر باشد مشکلی نیست) آبلیمو را روی سیبها بریزید و مخلوط کنید وکنار بگذارید.
مواد خشک شامل آرد و جو دوسر پرک (از نوع فوری و مخصوص صبحانه نباشد)،نمک،جوش شیرین، دارچین و دانه چیا را با هم ترکیب کنید.
کره و شکر را با همزن بزنید تا حالت کِرِم مانند شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید.
سپس با مواد خشک مخلوط کنید در آخر هم سیب را اضافه کنید.
خمیر کوکی را با استفاده از اسکوپ بستنی یا قاشق داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید با فاصله قرار دهید.
سینی را داخل فری که از قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه قرار دهید تا کوکی ها پخته شوند.
بافت این کوکی نرم است و می توانید در ظرف در بسته تا چند روز نگهداری کنید برای مدت بیشتر در یخچال قرار دهید.