کاپ کیککیککیک پزیکیک عصرانهکیک کافی شاپیمافین ها

مافین سیب رژیمی

مافین سیب

مواد لازم:

آرد گندم ۲۲۶ گرم

بیکینگ پودر۱ق چ

جوش شیرین۱ق چ

نمک۱/۴ ق چ

دارچین۲ق چ

مغز گردو ۶۰ گرم

تخم مرغ درشت ۳عدد

وانیل ۱ق چ

عسل ۱۶۰ گرم

روغن مایع ۸۰ گرم

سس سیب ۶۰ گرم

سیب بدون پوست و رنده شده ۲۴۰گرم

طرز تهیه: 

مغز گردو را در داخل فر بو داده و خرد کنید.

آرد،بیکینگ پودر،جوش شیرین،نمک،دارچین را با هم الک کنید.

مغز گردو را اضافه کنید و کنار بگذارید.

تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی(ویسک)بزنید.

روغن و عسل و سس سیب را اضافه کنید و به هم بزنید.

این مواد را با مواد خشک مخلوط کنید.

سیب رنده شده را اضافه و مخلوط کنید.

کپسولهای مافین را با این مواد خمیری پر کنید به طوری که تا سه چهارمش پر شود.

در صورت تمایل کمی گردوی خرد شده روی  کاپ کیک ها بریزید.

 قالب را در فری که از قبل با ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۵ دقیقه قرار دهید، سپس حرارت فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و اجازه دهید تا ۱۵-۲۰دقیقه دیگه در فر بماند.

-اگر کیک را با آرد سفید درست کنید بافتش لطیف تر می شود.
-من از روغن زیتون استفاده کردم.هر نوع روغن مایعی میشه مصرف کنید.
-برای تهیه سس سیب معمولا سیب بدون پوست را با شکر و دارچین میپزند و بعد آن را پوره میکنند برای این دستور نیاز نیست از شکر استفاده کنید فقط سیب را بپزید و پوره کنید.
-مغز گردو در بیشتر کیکها اختیاری است. میتوانید در این رسپی استفاده نکنید تا کالری مافین کمتر شود. ولی طبیعتا با گردو خوشمزه تر است.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن