پخت نان در خانهنان رمضاننان صبحانه

آموزش نان رول گل رز با کرم کاستارد عالی و خوش بافت

 

یکی از نان های بسیار خوش بافت و نرم که حداقل سه روز بافت نرمی دارد رول گل رز است که با هر نوع کرمی مثل کرم کاستارد یا انواع ویوافیل ها قابل پر شدن است.

مواد مورد نیاز برای تهیه رول نرم برای خمیر نان

آرد: 357 گرم 

آب گرم: 210 میلی لیتر

 مخمر فوری: یک و یک چهارم قاشق چای خوری

نمک: 1 قاشق چای خوری

کره: 42.6 گرم

 شکر یا عسل: 32 گرم (معادل 3 قاشق غذاخوری)

مواد لازم برای کرم کاستارد

 زرده تخم مرغ یک عدد

شکر: 50 گرم یا 1/4 پیمانه

نشاسته ذرت: 15 گرم یا 2 قاشق غذاخوری

عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری

شیر: 240 میلی لیتر یا 1 پیمانه

 نمک کمی

طرز تهیه فیلینگ کاستارد
در یک قابلمه، یک چهارم شیر را اضافه کنید.
سپس زرده تخم مرغ، شکر، نشاسته ذرت و کمی نمک را اضافه کنید.
همه آنها را با همزن بزنید و مخلوط کنید تا یک مخلوط همگن تشکیل شود.

سپس بقیه شیر را به آن اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم تا متوسط قرار دهید. مدام هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید.

هر پنج دقیقه یکبار هم زده تا مخلوط صاف بماند. وقتی تقریباً به دمای اتاق رسید، کاستارد را در یک کاسه کوچک بریزید. بگذارید کاملا خنک شود.
روی کاسه را بپوشانید و می توانید در یخچال نگهداری کنید.
کرم کاستارد تا 3-4 روز در یخچال قابل نگهداری است.
طرز تهیه نان های گل رز یا رول های گل رز
 آب، شکر، مخمر فوری (اگر به سالم بودن آن اطمینان دارید)، نمک، کره و آرد را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

خمیر را روی یک سطح کار تمیز منتقل کنید. خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و کشدار شود. فقط یک خمیر خوب ورز داده شده می تواند نان های کاسترد نرم و پفکی ایجاد کند.
به هیچ وجه آرد اضافه نکنید، با ورز دادن خمیر بسیار نرمی ایجاد می شود.
خمیر را به 12 قسمت تقسیم کنید که هر رول تقریبا 53-54 گرم است.
 هر تکه از خمیر را به صورت چونه های کوچک در آورید.  روی سطح کار کمی آرد بپاشید تا خمیر نچسبد و چونه ها را پهن کرده و به ترتیبی که رول کردیم (در تصویر) به شکل گل رز در آورید.
                              
وسط کار کرم کاستارد قرار دهید و به شکل رز دراورید. در هنگام قرار دادن هر لایه روی کرم،خمیر را نیشگون بگیرید تا ببندید.
 رول آماده شده را روی سینی فر قرار دهید. اگر سینی فر نچسب بود روی آن را با کره چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. این کار را تا زمانی که همه رول های رز  ما آماده شوند، تکرار کنید. روی سینی را با فریزر بپوشانید تا خشک نشود.
رول های رز را حدود 60 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و حجمشان دو برابر شود، در محیطی گرم قرار دهید.
بعد از یک ساعت روی آن رول ها را با برس رومال کنید.
این کمک می کند تا رول های ما در هنگام پخت براق و  طلایی شوند.
حالا آنها آماده هستند تا داخل فر بروند.
 رول ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد به مدت 22 تا 24 دقیقه بپزید.
در حالی که هنوز گرم هستند کره را روی آن بمالید.
این کار به نرم تر شدن پوسته کمک کرد.
این رول های نان رز کاستارد بسیار نرم و پف دار هستند و داخل آن کرم کاسترد خوشمزه است.
آنها با آن شکل رول رز واقعا زیبا به نظر می رسند.
این نان ها را بهتر است با یک فنجان قهوه یا چای داغ میل کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن