آموزش دسرمجلسیآموزش کیکدسرکیککیک پزیکیک شکلاتی

آموزش فلن کیک(کارامل کیک)

 فلن کیک(کارامل کیک)

برای علاقه مندان به کارامل و شکلات، فلن کیک( کارامل کیک)  بی نظیر است. فلن نوعی دسر سوئدی است که بافتی بین پودینگ و کاستارد دارد. این دسر هنگامیکه با کیک وانیلی یا شکلاتی همراه شود طعمی جادویی را به همراه خواهد داشت.

مواد لازم برای فلن:
کرم کارامل 1بسته
پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
شیر 2 پیمانه
خامه صبحانه ٢ قاشق غذاخوری
مواد لازم کیک شکلاتی:
آرد 1/5 پیمانه
تخم مرغ ٣ عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
پودر کاکا ئو 3 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه فلن :

  1. پودر کرم کارامل را با یک و نیم پیمانه شیر مخلوط و روی حرارت ملایم بجوشانید.
  2. مواد را از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه کنید.
  3. پودر ژلاتین را روی باقیمانده ی شیر ریخته و به صورت بن ماری حل کنید.
  4. ژلاتین بن ماری شده را با مخلوط کارامل ترکیب کنید.
  5. کف قالب راچرب کرده و مواد را داخل قالب بریزید.
  6. قالب را در فضای آشپزخانه یا یخچال قرار دهید تا ببندد.

طرز تهیه کیک شکلاتی:

  1. تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب هم زده تا کرم رنگ و کشدار شود.
  2. شیر و روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید.
  3. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به مواد اضافه کنیدو با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
  4. مایع کیک را روی کارامل بسته شده بریزید.
  5. قالب کیک را در قالبی بزرگتر قرار دهید و داخل قالب بزرگتر کمی آب بریزید.
  6. قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار دهید.
  7. بعد از طی مراحل پخت و خنک شدن، آن را به مدت 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار داده، سپس در ظرف سرو برگردانید.

نکته: فلن را به تنهایی می توانید به عنوان یک دسر تزئین و نوش جان کنید.

فلن کیک(کارامل کیک)

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن