آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان بربری

چگونه در منزل “نان بربری” تهیه کنیم؟

نان بربری خوشمزه

مواد لازم:
آرد 2 پیمانه
سبوس گندم 3 قاشق غذاخوری
خمیر مایه 1 قاشق چای خوری

آب ولرم برای عمل آوری خمیر مایه نصف پیمانه
نمک مقداری
روغن مایع یا روغن کنجد 4 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری
آب ولرم برای رقیق کردن ماست 2 قاشق غذاخوری
کنجد مقداری

مواد رومال:

آرد 1 قاشق غذاخوری

آب داغ 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. خمیرمایه رو به همراه یک قاشق چای خوری شکر و نصف پیمانه آب ولرم در ظرف پلاستیکی ریخته و سر آن رابپوشانید و به مدت ده دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل بیاید.
  2. آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و روغن را به آن اضافه کنید.
  3. ماست را با آب ولرم رقیق کنید.
  4.  خمیر مایه و ماست را به مواد اضافه کنید.
  5. یک قاشق غذاخوری از سبوس گندم را نگه داشته و بقیه را به مواد اضافه کنید.
  6. خمیر بدست آمده کمی چسبنده است. آرد اضافی به خورد خمیر ندهید.
  7. خمیر را در جای گرم به مدت 1 ساعت استراحت دهید.
  8. روی کاغذ روغنی یک قاشق سبوس گندم را ریخته و خمیر را به شکل نان بربری در آورید.
  9. به نان بربری شکل داده شده 15 تا 20 دقیقه استراحت دهید.
  10. آب و آرد رومال را با هم مخلوط کرده و با برس روی خمیر نان رومال کنید و کنجد بپاشید.
  11. درون فر یک کاسه آب به منظور نرم شدن نان در حین پخت قرار دهید.
  12. نان را در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید.

نان بربری

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن