آموزش حلوا سنتیآموزش دسرمجلسیحلوا

طرز تهیه حلوای شطرنجی

 حلوای شطرنجی

مواد لازم:

آرد:600گرم

پودر شکر:500گرم

کره:350گرم(یا نصف کره و روغن صاف)

وانیل:1/4ق چ

پودر هل:1ق چ

زنجبیل:2ق چ

پودرکاکائو:2ق س

دارچین:2ق س

زعفران دمکرده غلیظ:2ق س

 

طرز تهیه:

آرد را در تابه ریخته روی حرارت ملایم تفت داده تا خامی آرد گرفته و عطرش بلند شود.دقت کنید که رنگ آرد نباید تغییر کند(من نیم ساعت روی حرارت خیلی کم تفت دادم.)

سپس از روی حرارت برداشته تا سرد شود بعد از الک رد کنید.

کره و پودرشکرالک شده+وانیل+پودر هل و زنجبیل راافزوده و مخلوط کنید.(خمیر انسجام کافی ندارد)

خمیررااز چرخ گوشت رد کنید.(رنگ خمیر بعد از چرخ کردن روشن می شود)

مواد را 3قسمت کرده یک قسمت را با پودر کاکائو ودارچین مخلوط کرده و قسمت دیگر را با زعفران دمکرده و بقیه مواد را سفید نگه دارید.

(من مواد رو به 3قسمت مساوی تقسیم نکردم قسمت سفید رو بیشتر گرفتم چون اگه وسط کار یکی از خمیرای رنگی کم اومدخمیر سفید را می توان با کاکائو و زعفران رنگی کرد اما خمیر کاکائویی رو نمیشه زرد کرد)

مواد را دوباره از چرخ عبور داده(اول قسمت سفید بعد زعفرانی و درآخر هم خمیر کاکائویی)

خمیر زعفرانی بعد از چرخ کردن منسجم نیست.با افزودن کمی کره به خمیر آنرا نرم کنید.

 

مراحل تهیه حلوای شطرنجی

حلوای سفید را به ضخامت 2-3میل بین دو ورق کاغذ روغنی باز کنید.

دو حلوای دیگر(زرد و قهوه ای )راجداگانه به ضخامت 1سانت باز و به صورت نوارهای بلند به عرض 1سانتی متربرش دهید.

قسمت وسط حلوای سفید را با برس آب یا گلاب زده یکی از نوارهای قهوه ای را به کمک کاردک بلندکرده در قسمت مرطوب شده گذاشته کنارش حلوای زعفرانی و مجدد حلوای قهوه ای و با برس روی 3رنگ حلوا را مرطوب کنید.

ردیف دوم را برعکس ردیف اول (زرد قهوه ای زرد)رویش قرار دهید.

ردیف سوم هم مخالف ردیف دوم(قهوه ای زرد قهوه ای)

اطراف خمیر را با برس مرطوب و خمیر سفید را با کمک کاغذ روغنی دورش بپیچید.

حلوا را بعد از یک ساعت به قطعات 1سانتی متری برش بزنید.

 

پ.ن: می توان تا 100 گرم از پودرقند کم کرد اما توجه داشته باشید که میزان کره نیز کم خواهد شد.

 

 

 

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن