آموزش شیرینی

طرز تهیه ترافل ساده با بیسکوییت+ طرز تهیه وافل

 

این ترافل ساده را فقط با سه ماده اصلی می توانید تهیه کنید.

بسته به نوع بیسکوییت می توانید آن را هم به صورت ساده و هم شکلاتی تهیه کرده و از سرو آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

بیسکوییت پتی بور یا هر بیسکوییت ساده در دسترس 200 گرم

شکلات شیری 200 گرم

کره بادام زمینی 3/4 پیمانه

طرز تهیه: 

بیسکویت ها را  در غذاساز خرد کنید و به خرده های ریز تبدیل کنید.

3 قاشق غذاخوری را رزرو کنید.

شکلات را در مایکروویو در مدت 30 ثانیه ذوب کنید.

کره بادام زمینی و خرده های بیسکویت را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

مخلوط را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

با استفاده از یک قاشق چایخوری، مقداری از مخلوط را بردارید و به شکل توپ در آورید.

ترافل های گرد را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید.

ترافل ها را در خرده های باقی مانده بیسکوییت بغلتانید تا پوشانده شوند، در صورت نیاز دوباره شکل دهید و در یخچال قرار دهید.

30 دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید.

 

نکات:

من از شکلات شیری استفاده کردم، اما شما می توانید از شکلات تلخ استفاده کنید.

با این کار بافت و طعم آن کمی تغییر می کند.
با تغییر بیسکویت طعم آن را تغییر دهید.

بسته به بیسکویت، ممکن است لازم باشد خرده های کمتری اضافه کنید تا مخلوط خیلی خشک نشود.
غذاساز ندارید؟ فقط بیسکویت ها را در یک کیسه  قرار دهید و آنها را با وردنه یا چیزهای سنگین دیگر خرد کنید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن