آموزش رویال آیسینگآموزش شیرینیبیسکوئیت هاشیرینیشیرینی زنجبیلی
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
شیرینی زنجبیلی
مواد لازم :
کره نرم شده 1 پیمانه یا 200 گرم
پودر شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 هشتم ق چای خوری
آرد حدود 3 پیمانه
شیر 8 قاشق سوپ خوری
شکلات قهوه ای آب شده برای تزئین
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
- فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.
- پودر شکر و کره نرم شده را به مدت 2 دقیقه هم زده تا رنگ آن روشن شود
- تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط کنید.
- شیر را به مواد افزوده، سپس آرد را کم کم روی مواد الک کرده با لیسک هم زده تا خمیر لطیفی و بدون چسبندگی به دست آید.ممکن است آرد کمتر یا بیشتری ازدستور مصرف شود، زیرا آب خور آرد ها متفاوت می باشد.
- خمیر را درون نایلون به مدت یک روز یا 12 ساعت استراحت داده، سپس مقداری از خمیر را بین 2 تا نایلون به قطر 3 تا 4 میلیمتر پهن کرده و کاتر بزنید.
- خمیراضافی را به منظور خنک شدن در یخچال قرار دهید.
- شیرینی ها را در فر180درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار داده در حدی که زیر شیرینی ها کمی طلایی شود.
? نکته مهم در این شیرینی این است که خمیر را نباید با دست ورز دهید، چون به روغن افتاده و کش می آید
سرد بودن شیرینی الزامی هست،بعد از هر بار کاتر زدن باقی مانده خمیر رادر یخچال و یا برای چند دقیقه در فریزر قرار دهید.
این شیرینی را می توان با رویال آیسینگ تزئین نمود.