آموزش دسرمجلسیدسر

آموزش بستنی سنتی پایه معصومه یوسفیان(مهرانه)

بستنی سنتی پایه (زعفرانی )

مواد لازم :

شیر لبنیاتی 1 لیتر

شکر 300 گرم

زرده تخم مرغ 2عدد

خامه قنادی 200 گرم

ثعلب 1 قاشق سوپ خوری سرپر

 وانیل 1چهارم قاشق چایخوری

گلاب 4 قاشق سوپخوری

زعفران دم کرده به مقدار لازم (قابل جایگزینی با نسکافه،کاکائو،پوره میوه ها )

پسته  کامل یا خلال بو داده مقداری

طرز تهیه:

  1. شیر را گرم کنید.
  2. شکر و زرده تخم مرغ و ثعلب را با هم مخلوط کنید.
  3. مقداری از شیر گرم را کم کم به مواد فوق اضافه کنید.
  4. هنگامی که مایه روانی بدست آمد،آن را کم کم به شیر اضافه کرده و هم بزنید تا شیر بجوشد و غلیظ شود.
  5. ظرف را از روی حرارت برداشته، زعفران و گلاب و خامه را اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود.
  6. به مایه بستنی تقریبا سرد شده، وانیل اضافه کنید.
  7. مایه بستنی را در ظرف فلزی مسطح مثل سینی یا قالب فلزی مستطیل بریزید .
  8. قالب را داخل فریزر بگذارید تا وقتی که کناره های ظرف تیغه های یخ دیده شود (بسته به مقدار مایه بستنی و  دمای فریزر و گرمای اولیه مایه بستنی و اندازه سینی) مدت دیدن تیغه های یخ کم و زیاد می شود .
  9. بعد از دیدن تیغه های یخ، مایه بستنی را در ظرفی ریخته و حدودا 5 دقیقه با همزن بزنید.
  10.  مایه بستنی را به سینی برگردانده و مجددا در فریزر قرار دهید تا دوباره تیغه های یخ دیده شود.
  11. این کار را 4 یا 5 بار تکرار کنید.
  12. در مرحله ی آخر پسته یا گردو  یا بادام بو داده را اضافه کنید.
  13. مایه بستنی را به مدت 7 یا 8 ساعت در فریزر قرار دهید. سپس استفاده کنید.

برای تهیه این دستور در دستگاه بستنی ساز به روش زیر عمل کنید.

  1.  ظرف مخزن بستنی ساز را 24 ساعت در فریز قرار بدین تا مایه داخل مخزن کاملا یخ بزند و موقع تکان دادن صدایی شنیده نشود .
  2.  طبق روش بالا مایه بستنی را آماده کنید و در سینی ریخته و فریز کرده تا تیغه های یخ دیده شود .

  3. کمی از مایه بستنی را داخل مخزن ریخته و دستگاه را روشن کنید (دقت کنید همه ی  مایه بستنی را یکباره داخل مخزن نریزید چون باعث آسیب به موتور دستگاه و سوختن آن می شود).
  4. حدودا 20 دقیقه منتظر بمانید. در این مدت حجم مایه بستنی  بیشتر و غلیظتر می شود. (توجه داشته باشید که مقدار مایه را در حدی در مخزن بریزید  که بعد از هم زدن از مخزن سرریز نشود).
  5. به مایه  بستنی پسته اضافه کنید.
  6. مایه را در سینی ریخته و به مدت 7-8 ساعت در فریزر قرار دهید. 

 

بستنی سنتی پایه

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن