آموزش کیکسس شکلاتیکیککیک پزیکیک شکلاتیکیک عصرانه

طرز تهیه کیک ساده دو رنگ

كيك دو رنگ 

مواد لازم :

شكر1و 1/2 پيمانه 
آرد سفيد قنادي 2 و 3/4 پيمانه

روغن مايع 1 پيمانه 

 تخم مرغ3 عدد 
بکینگ پودر1و 1/2 قاشق چایخوری 
جوش شیرین2/ 1 قاشق چایخوری 
نمک 4/ 1 قاشق چایخوری 
رنده پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری (در صورت نداشتن آن اسانس پرتقال يك قاشق چايخوري)
اسانس وانيل1 قاشق غذاخوری و يا پودر وانيل 1/2 قاشق چايخوري سر صاف 
ماست 1و 1/4 پيمانه  
کاکائو 3 قاشق غذاخوری  

طرز تهیه:

  1. شكر و تخم مرغ را با هم زن بزنيد يا تا كرم رنگ و غليظ شود.
  2. اسانس پرتقال و وانیل را اضافه کنید.
  3. روغن مایع را به مواد افزوده و خوب بهم بزنید.
  4. آرد و نمک و جوش شیرین را مخلوط و سه بار الک کنید.
  5. نیمی از ارد را اضافه کرده و با لیسک ارام هم بزنید.
  6. ماست را به مخلوط بالا اضافه کنید.
  7. بقیه ارد را افزوده و خوب مخلوط کنید.
  8. 2 پيمانه  از خمیر را در یک کاسه متوسط ريخته و كاكائو را روي خمير الك كرده با ليسك كاكائو را به خورد خمير دهيد.
  9. قالب توخالی 25 سانت را چرب و ارد پاشی کرده، خمیر وانیلی را در قالب بریزید.
  10. خمیر شکلاتی را روی خمیر وانیلی ریخته و با خلال دندان یا چاقو روی آن حالت مارپیچی ایجاد کنید. 
  11. قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه قرار دهید.
  12. پس از سرد شدن کیک و خارج کردن از قالب روی آن را با سس شکلاتی یا گاناش روان تزئین کنید.

کیک دو رنگ

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن