آموزش دسرمجلسیدسر
چگونه دسر روکر موز درست کنیم؟
دسر روکر موز
مواد لازم:
پودر ژله موزی ۱ بسته
آب سرد ۱/۲ پیمانه
پنیرخامه ای ۱۵۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
شکر ۲/۳ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آبلیمو ۱ قاشق مرباخوری
آب جوش ۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته ۳۵۰ گرم
آرد نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
موز ۲ عدد
طرز تهیه:
- پودر ژله را در دو پیمانه آب جوش حل کرده، در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
- زرده ها، شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و کشدار شود.
- آرد نشاسته ذرت را اضافه کنید.
- شیر را جوش آورده به زرده ها اضافه کنید.
- مواد را روی بخار گذاشته و هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود.
- خامه فرم گرفته را با پنیر با دور کم همزن بزنید.
- کرم را به مخلوط فوق اضافه کنید.
- ژلاتین شفاف شده را به مواد کرم اضافه کنید.
- بیسکوییت و موز خرد شده که به آن آبلیمو ب زده اید را به کرم اضافه کنید.
- کرم نیم بند را روی ژله بسته شده ریخته و به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از قالب خارج کرده ودر ظرف دلخواه تزیین کنید.