آموزش کیکشیرینی خانگیکیککیک پزیکیک عصرانهکیک کافی شاپیکیک لحاف
طرز تهیه کیک لحاف با فر و بدون فر
کیک لحاف
مواد لازم
-
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
دوسوم لیوان روغن مایع
1 لیوان آب ولرم
3 لیوان آرد
3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
یک چهارم ق چوانیل
۲ قاشق م بکینگ پودر
.
برای مواد پنیری:
200 گرم(یک بسته) پنیر ماسکارپونه
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری پودر قند
1 قاشق غذاخوری سر پر نشاسته (ذرت)
یک ق چ وانیل
طرز تهیه:
اول مواد پنیری را آماده کنید تا راحت باشید همه مواد را باهم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود و بعد داخل قیف یکبار مصرف ریخته و سرش را قیچی کنید
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کشدار شود.روغن مایع و آب ولرم را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده هم بزنید و کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک مخلوط کنید.داخل ظرف پیرکس سایز بزرگ یا تابه ی سرامیکی و یا سینی مخصوص سی در چهل را چرب کنید مایه کیک را داخلش بریزید.در اخر مثل عکس مواد پنیری را به صورت خط های مورب مثل لوزی روی کیک پر کنید و داخل فر 175 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.
برای بدون فر
چون سایز تابه کوچیک تر هست مواد خود کیک نه پنیری را نصف کنید یعنی دو تخم مرغی و به همون روال بالا پیش بروید. در تابه را ببندید،شعله پخش کن گذاشته و با حرارت متوسط اجازه دهید تا بپزد.
امیدوارم درست کنید و از این کیک خوشمزه لذت ببرید .