آموزش شیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدکرینکل شکلاتیکوکی ها

آموزش شیرینی کرینکل شکلاتی استاد وفاپیشه

کوکی کرینکل شکلاتی الهام وفاپیشه

 

مواد لازم:
یک پیمانه(۱۲۰ گرم) پودر کاکائو 
۲ پیمانه(۴۰۰ گرم)شکر دانه ریز
نصف پیمانه(۱۲۰ گرم)کره یا روغن مایع هم جواب میده…فرقی نداره
تخم مرغ ۴ عدد
۲ ق چ وانیل مایع
نصف ق چ نمک
۲ ق چ بکینگ پودر
۲ پیمانه(۲۴۰ گرم)آرد همه منظوره
نصف پیمانه پودر قند برای روی شیرینی
طرز تهیه:

داخل ظرفی پودر کاکائو و شکر دانه ریز و کره را خوب مخلوط کنید و با دور متوسط دستگاه هم بزنید. 
 تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هم زدن هر تخم مرغ کاملا مواد را با لیسک زیرو رو کنید.

سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کرده و با همزن بزنید.
وانیل را اضافه کنید.

 آرد و نمک و بکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید.
این مواد رو دست کم برای ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید و روی ظرف را حتما نایلون قرار دهید.

فر را روی 175 درجه سانتی گراد گرم کنید و کرینکل ها را به صورت گلوله های بزرگ تر از فندق در اورده و در پودر قند بغلطانیدو به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

پ.ن: من کرینکل ها را بعد از غلتاندن در پودرقند به مدت یک ربع در یخچال گذاشته سپس در فر قرار دادم.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن