طرز تهیه شیرینی بلوندی قهوه
بلوندی قهوه
مواد لازم:
1 و 1.2 پیمانه آرد معادل 200 گرم
1 و 1.2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
کره سرد 12 قاشق غذا خوری معادل 170 گرم
1 و 1.2 پیمانه شکر قهوه ای معادل 300 گرم
1پنس نمک
2 قاشق غذا خوری قهوه دم کرده خنک شده
1عدد تخم مرغ
1.2 قاشق چای خوری وانیل
3.4 پیمانه گردوی خورد شده و تست شده
3.4 پیمانه شکلات چیپسی ترجیحا نیمه شیرین یا تلخ
طرزتهیه:
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود، کف یه قالب 20 در 30 کاغذ روغنی بندازید وکنار بگذارید.
آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
کره، شکر و نمک را در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت ملایم و غیر مستقیم گذاشته تا ذوب شود.
سپس از روی حرارت برداشته و در قهوه بریزید و با ویسک بزنید تا کاملا مخلوط شود و سپس در دمای محیط سرد شود.
تخم مرغ و وانیل را مخلوط کنید و با ویسک هم بزنید.
تخم مرغ ومخلوط قهوه و مخلوط آرد را مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
چیپس شکلاتی و گردو را اضافه کنید.
مواد کیک را با کمک لیسک در قالب پهن کنید و به مدت 18 تا 25 دقیقه بپزید تا وقتی که روی کیک طلایی شود و اگه یه سیخ چوبی زدید وسطش تمیز بیرون بیاید.
بعد از پخت روی توری مخصوص برش گردونید تا خنک شود و بعد برش داده و نوش جان کنید.