طرز تهیه کرینکل لیمویی شف طیبه
کرینکل لیمویی شف طیبه
مواد لازم
کره 80 گرم
شکر نصف لیوان
تخم مرغ 1 عدد
رنده پوست لیمو 1 ق غ
اسانس لیمو یک چهارم ق چ
آب لیمو 2 ق غ
بیکینگ پودر 2 ق چ
آرد 2 لیوان
برای تزئین:
شکر یک چهارم لیوان
پودر شکر یک چهارم لیوان
طرز تهیه:
شکر و کره را با همزن برقی خوب هم زده و هر از گاهی با قاشق سیلیکونی کره را از دیواره ظرف جدا کرده و مجددا هم بزنید
تخم مرغ و اسانس لیمو و رنده پوست لیمو را اضافه کنید.
مجددا به خوبی هم زده و بعد آب لیمو را اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و به مواد افزوده و در حدی که خمیری شوند هم بزنید.
خمیر را به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب سفت شود.
فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد سینی و کاغذ روغنی را آماده کنید. اجازه دهید 15 دقیقه فر به خوبی گرم شود.
دو تا کاسه را بروارید توی یکی شکر و توی یکی پودر شکر بریزید.
به کمک قاشق غذاخوری استاندارد مخصوص شیرینی پزی یا گلوله های ده گرمی از خمیر برداشته و ابتدا توی شکر و بعد توی پودر شکر بغلطانید.
گلوله ها را با فاصله زیاد از هم توی سینی روی کاغذ روغنی چیده و سینی رو به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.
بیسکوئیت ها پوششی کرانچی و مرکزی نرم دارند.
نکته: حتما گلوله ها را ابتدا درشکر بغلطانید چون باعث ایجاد ترک روی شیرینی ها می شود.
رز عزیزم ممنون از آموزشهای خوب و عالی و بدون نقصتون
ممنون عزیزم