آموزش حلوا سنتیبیسکوئیت هاحلواشیرینی ماه رمضان

حلوای زعفرانی مجلسی با کراست بیسکوییت

حلوای زعفرانی مجلسی با کراست بیسکوییت

مواد لازم حلوا:

آرد دو لیوان

روغن مایع یک لیوان

شکر یک لیوان

آب یک لیوان

گلاب نصف لیوان

زعفران به مقدار لازم

مواد لازم برای بیسکوییت:

پودر قند 100 گرم

کره 150 گرم

تخم مرغ یک عدد

وانیل یک چهارم ق چ

ارد 300 گرم

بکینگ پودر یک ق چ

طرز تهیه:

براي حلوا دو ليوان آرد و يك ليوان روغن مايع را تفت داده تا كمي تغيير رنگ دهد.

سپس شیره را به آن اضافه کرده مرتب هم بزنید تا حلوا گهواره ای شود.

براي شيره يك ليوان آب و يك ليوان شكر و نصف ليوان گلاب و كمي زعفران را روی حرارت گذاشته تا جوش بياد بعد از يكي دو غل خاموش كنید.

برای بیسکوییتها صد گرم پودر قند و صد و پنجاه گرم كره را حدود سه دقيقه با همزن بزنید ، تخم مرغ و كمي وانيل را اضافه کرده و هم بزنید.

سيصد گرم آرد و يك قاشق چاي خوري بيكينگ پودر را هم به مواد اضافه كنید و با دست مخلوط كنیدتا خمير نرمي بدست آید،خمير را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
خميرها رو با وردنه باز كرده به شکل دلخواه قالب بزنید و در فر فر ١٧٥ به مدت ١٥دقيقه قرار دهید،بعد از خنك شدن روی آن را با ماسوره 2d یا 1m ماسوره بزنید.

پ.ن: برای حلوا از انواع حلوا ها مثل حلوا شیرو دارچین و حلوای سه ارد و … می توان استفاده کرد.

برای بیسکوییت می توان از بیسکوییت خوشمزه طوروسیان، کوکیز مارمالادی شکری و شیرینی زنجبیلی  و بیسکوئیت شکری و … نیز استفاده کرد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن