آموزش حلوا سنتیحلواشیرینی ماه رمضان

طرز تهیه حلوا زعفرانی

 

حلوا زعفرانی

مواد لازم :

آرد دو لیوان

روغن مایع یک لیوان

شکر یک لیوان

آب یک لیوان

گلاب نصف لیوان

زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه:

دو ليوان آرد را با حرارت کم تفت داده تا تغییر رنگ دهد و به رنگ ارد نخودچی در آید.

سپس اجازه دهید تا آرد خنک شود. ارد خنک شده را الک کنید سپس مجداا روی شعله قرار دهید.

يك ليوان روغن مايع را اضافه کرده و مجددا مقداری تفت دهید.

مخلوط ارد و روغن مایع را از روی حرارت برداشته،سپس شیره را به آن اضافه کرده مرتب هم بزنید تا حلوا گهواره ای شود.

براي شيره يك ليوان آب و يك ليوان شكر و نصف ليوان گلاب و كمي زعفران را روی حرارت گذاشته تا جوش بياد بعد از يكي دو غل خاموش كنید.

توجه داشته باشید که ابخور اردهای مختلف متفاوت است. ممکن است به مقدار بیشتری شربت بسته به اردتان نیاز داشته باشید.

برای کاکائویی کردن حلوا می توان در انتها مقداری پودر کاکائو به آن اضافه کرد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن