کیککیک پزی

آموزش کرم کره ای استاد عمرانی

کرم کره ای استاد عمرانی

مواد لازم:

روغن صاف لادن شماره 66  چهارصد گرم

کره مارگارین 200 گرم

پودر شکر 150 گرم

گلوکز یک قاشق غ

طرز تهیه:

پودر شکر و کره و روغن را به مدت 20 دقیقه با هم زن دور تند بزنید.

گلوکز را اضافه کرده و سی ثانیه هم بزنید.

مواد را از تنظیف عبور دهید و رنگ دلخواه را اضافه کنید.

کرم را همیشه در دمای محیط قرار دهید.

قبل از استفاده کرم را هم بزنید.

برای تزیین با ماسوره های مختلف با رنگ پذیری ملایم قابل استفاده است.

این کرم کره ای برای فیلینگ توصیه نمی شود.

در عکس مربوطه تزیینات روی کیک با کرم کره ای می باشد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن