Uncategorized

طرز تهیه حلوای شیر خشک

حلوا شیرخشک

مواد لازم:
آرد ۱ لیوان
شیر خشک ۱ لیوان
روغن جامد و کره ۱ لیوان
آب ۳/۴ لیوان
شکر ۱ لیوان
گلاب ۱/۲ لیوان
هل و زعفران به میزان کافی

گلوکز ۱ ق غ (قابل حذف)

روش تهیه:

آرد را تفت داده تا تغییر رنگ دهد، سپس الک کرده و با شیرخشک دوباره با حرارت کم تفت دهید.

در زمان تفت دادن هرگز آردها را رها نکنید چون شیرخشک در آنی میسوزد.

بعد از ۵ تا ۷ دقیقه روغن و کره را افزوده و تا رنگ دلخواه تفت دهید.

آب شکر هل و زعفران را در قابلمه تا حد حل شدن شکر حرارت داده بعد گلاب و گلوکز را افزوده هم بزنید.گلوکز که باز شد کنار بگذارید. . گلوکز قابل حذف است.

شربت را ارام ارام به مخلوط ارد و روغن اضافه کنید تا حلوا جمع شود.

حلوا را با قاشق چوبی تا جمع شدن هم بزنید. این حلوا بافت فوق العاده ای دارد که به عنوان حلوای مجلسی ( به خاطر عطر و بو و به خاطر فرمگیری و قابلیت شکوفه زدن ) کاربرد بسیار دارد.

پ.ن: هنگام خرید شیر خشک دقت کنید که شور نباشد.

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن