آموزش ویفر بیسکویتی مغزدار
ویفر بیسکوئيتی مغزدار
مواد لازم :
آب یک لیوان
شکر یک لیوان
شکلات تخته ایی 250 گرم
بيسکوئيت پتی بور وانیلی 3 بسته معادل 300 گرم.
نان بستنی 2 ورق
کره ی نرم شده 100 گرم
نسکافه یک قاشق غذاخوری
مغز پسته یا گردو یک پیمانه به دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا آب و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت گذاشته تا به جوش آید.
سپس از روی حرارت برداشته، کمی که از داغی افتاد، نسکافه و شکلات خرد شده و کره ی نرم شده را اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا سس شکلاتی کاملا یکدست شود.
بيسکوئيت های پتی بور را به قطعات درشت خرد کنید.
سس شکلات و مغز پسته را اضافه و کاملا با هم مخلوط کنید.
در یک قالب یا سینی مستطیل شکل ابتدا یک ورق نان بستنی قرار داده و مواد را روی آن به طور یکنواخت پهن کنید.
لایه ی نان بستنی دیگر را روی آن قرار داده قرار و یک جسم سنگین به اندازه ی قالب روی مواد گذاشته و 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس به اندازه های دلخواه برش دهید.
پ. ن: بهتر است میزان آب از یک لیوان به سه چهارم لیوان کاهش یابد.