موس پنیر شکلاتی خانه کیک رز
موس پنیر شکلاتی ترجمه و اجرا خانه کیک رز
مواد لازم:
پایه براونی
کره 150گرم
شکر قهوه ای یک پیمانه
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
آرد یک دوم پیمانه
پودر کاکائو یک دوم پیمانه
مواد لازم موس:
شکلات شیری 200 گرم
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 300 گرم
خامه قنادی به دمای محیط رسیده 300 گرم
بیسکوئیت اورئو 6 عدد
مواد لازم برای گاناش:
شکلات تلخ 300 گرم
خامه صبحانه 180 گرم
شکلات خرد شده برای تزیین دور کار یک دوم پیمانه
طرز تهیه:
کره و شکر قهوه ای را با همزن بزنید.
تخم مرغ ها را دانه به دانه اضافه کرده و هم بزنید.
آرد و پودرکاکائو را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.
قالب 20 در 20 را به طور کامل کاغذ روغنی گذاشته به صورتیکه از اطراف بیرون آمده باشد.
داخل آن را چرب و ارد پاشی کنید.
مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 30 دقیقه در فر 160 درجه سانتی گراد قرار داده تا بپزد.
بعد از سرد شدن براونی روی آن را پوشانده و یک شب در یخچال قرار دهید.
برای تهیه موس، شکلات شیری را بن ماری کرده تا کاملا ذوب شود.
پنیر را با همزن بزنید، شکلات را اضافه کرده و هم بزنید. در انتها خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد.
مواد موس را در قالب گرد سلیکونی ریخته تا کاملا قالب را پر کند.
در روی آن ها یک بیسکوئیت اورئو قرار دهید و سطح آن را صاف کنید.
قالب سیلیکونی را به مدت حداقل یک شب در فریزر قرار دهید.
در روز بعد برای تهیه گاناش، شکلات و خامه را در ظرفی ریخته و بن ماری کنید تا زمانی که شکلات آب شود.
یک دوم پیمانه از گاناش مایع را برداشته و بقیه را به مدت ده دقیقه در یخچال قرار دهیدتا برای مرحله ی پایپ کمی سفت باشد.
براونی را از یخچال خارج کرده و با قالب دایره برش بزنید.
گاناش مایع را با قاشق دور براونی زده و آن را در شکلات خرد شده بغلطانید تا دور آن را شکلات بپوشاند.
براونی را ده دقیقه در یخچال قرار دهید.
روی زیر دسری تک نفره، کمی گاناش زده و براونی را روی آن قرار دهید.
گاناش کمی سفت شده را در قیف ریخته و روی سطح براونی پایپ کنید.
سپس لایه موس را از سیلیکون جدا کرده و روی لایه گاناش قرار دهید.
موس پنیر شکلاتی را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار داده سپس سرو کنید.
برای تهیه بیسکوئیت اورئو خانگی به لینک مربوطه مراجعه کنید.