آموزش حلوا سنتیحلواحلوا مدرنکیک حلوا
حلوا بوتیکی پسته استاد گلاور
حلوای بوتیکی پسته استاد گلاور
مواد لازم:
پودر پسته یک پیمانه
آرد یک پیمانه
پودر قند یک پیمانه
روغن جامد یا کره یک دوم پیمانه (معادل 113 گرم کره)
پودر هل یک قاشق مرباخوری سرپر
طرز تهیه:
آرد را بیست دقیقه تفت داده تا خامی آن گرفته شود.
روغن یا کره را کم کم اضافه کرده تا حلوا نه شل باشد نه سفت. و مجددا 20 دقیقه تفت دهید.
از روی حرارت برداشته هل را اضافه کنید.
وقتی حلوا ازحرارت افتاد پودر پسته و پودر قند را اضافه و با نوک انگشت یکدست کنید.
مواد حلوا را در قالب سلیکونی ریخته و یکساعت در یخچال قرار دهید.
در نهایت روی آن را به دلخواه تزیین کنید.
پ.ن: من با گلیز تهیه شده در رسپی کیک هلو تزیین کردم.