کیک قهوه و دارچین ترجمه و اجرا خانه کیک رز
کیک قهوه و دارچین ترجمه و اجرا خانه کیک رز
مواد لازم کیک:
آرد 3 پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر یک ق غ
نمک یک دوم ق چ
شیر یا ماست یونانی یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
عصاره وانیل 2 ق چ
کره ذوب شده یک دوم پیمانه معادل 113 گرم
مواد لازم میانی:
کره نرم شده یک دوم پیمانه معادل 113 گرم
شکر قهوه ای یک دوم پیمانه
نمک یک چهارم ق چ
قهوه یک ق چ
آرد یک ق غ
گردوی امریکایی خرد شده یک دوم پیمانه
دارچین یک ق غ
مواد لازم کرم پنیری:
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه نرم شده 112 گرم
پودر قند یک سوم پیمانه
شیر یک ق غ
نمک یک چهارم ق چ
طرز تهیه:
کره و شکر قهوه ای و نمک و ارد و دارچین و قهوه را با هم مخلوط کنید.
گردوی خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.
این مواد را کنار بگذارید.
آرد و شکر و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
شیر و تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید و به مواد آردی اضافه کنید.
کره ذوب شده سرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.
نیمی از مواد را در قالب بیست در سی چرب و ارد پاشی شده ریخته و نیمی از مواد دارچینی را روی آن ریخته، بقیه مواد کیک را روی مواد دارچینی بریزید.
و با خلال به صورت رفت و برگشت یا دورانی مواد دارچینی را با مواد کیک مخلوط کنید.
قالب را در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
بعد از سرد شدن کیک، پنیر خامه ای و شیر و پودرقند و نمک را با هم مخلوط کرده و با قیف روی سطح کیک بریزید.