آموزش دسرمجلسیتیرامیسودسر

طرز تهیه تیرامیسوی ماچا

طرز تهیه تیرامیسوی ماچا

ترجمه و اجرا خانه کیک رز

مواد لازم:

لیدی فینگر

آب 50 گرم

پودر قهوه فوری 3 گرم

شکر 8 گرم

زرده تخم مرغ یک عدد

عصاره وانیل یک گرم

شکر 30 گرم

ماسکارپونه 150 گرم

خامه 100 گرم

طرز تهیه:

ابتدا لیدی فینگر ماچا را که پیوست شده تهیه کنید.

آب و شکر و قهوه فوری را مخلوط کرده و هم بزنید.

زرده و شکر و وانیل را روی بن ماری قرار داده و هم بزنید تا شکر حل شود و دمای آن به 70 درجه برسد.

مواد را از روی حرارت برداشته، پنیر ماسکارپونه را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

خامه را فرم داده و به مواد تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید.

واد را داخل قیف بریزید.

لیندی فینگرها را در مخلوط آب و قهوه زده و در ظرف بچینید.

روی آن را مواد پنیری بریزید. روی مواد پنیری چای سبز ماچا الک کنید.

دوباره لیدی فینگر را روی مواد پنیری بگذارید و این کار را تا اتمام لیدی فینگرها انجام دهید.

تیرامیسو را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس روی آن را با شکلات تزیین کنید.

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن