آموزش کیک اورئو ترجمه و اجرا خانه کیک رز
آموزش کیک اورئو
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شکر 60 گرم
عصاره وانیل 2 گرم
آرد 55 گرم
پودر کاکائو 15 گرم
کره ذوب شده 25 گرم
شیر 30 گرم
خامه فرم گرفته 200 گرم
شکر 50 گرم
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 400 گرم
پودر اورئو 50 گرم
بیسکوییت اورئو شکلاتی و وانیلی به میزان لازم (می توانید در صورت تمایل از رسپی بیسکوئیت اورئوی خانگی استفاده کنید که توصیه نمی شود)
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.
سفیده را هم بزنید تا پفکی شود، در سه پارت 30 ثانیه ای شکر را اضافه کرده و هم بزنید.
با سرعت بالای همزن سفیده را تا رسیدن به مرحله استیف پیک هم بزنید.
زرده ها و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
همزن را کنار گذاشته، آرد و پودر کاکائو را ریخته و با لیسک کاملا مخلوط کنید.
در این مرحله کره و شیر را کاملا با هم مخلوط کرده و مقداری از مایه اماده را به آن اضافه کرده هم بزنید.
سپس با مواد بالا مخلوط کنید.
مایه را در قالب کیک 18 سانتی که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید ریخته و در فر 180 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید.
بعد از سرد شدن کیک را به دو قسمت تقسیم کرده و به اندازه رینگ 15 سانتی کات کنید.
در این مرحله شکر را به خامه اضافه کرده و کاملا فرم دهید.
پنیر را اضافه کرده و کاملا هم بزنید تا یکنواخت شود.
پودر اورئو را اضافه کرده و با لیسک کاملا مواد را مخلوط کنید.
داخل رینگ 15 سانتی که دور آن طلق گذاشته اید یک برش از کیک را قرار دهید.
روی آن خامه را به صورت مدور پایپ کنید.
بیسکوئیت اورئوی کاکائویی را در شیر زده و روی خامه قرار دهید تا سطح خامه را بپوشاند.
فضاهای خالی را با خامه پر کرده و مجدد روی آن را به صورت مدور خامه بریزید.
روی لایه بعدی بیسکوئیت های اورئو وانیلی را که به شیر آغشته کرده اید گذاشته، و فضای خالی را با خامه پرکنید.
برای بار سوم روی بیسکوئیت ها را به صورت مدور خامه بریزید و روی آن را بیسکوئیت کاکائویی اورئو قرار دهید.
روی بیسکوئیت ها را با خامه پوشانده و لایه کیک بعدی را روی آن قرار داده و روی لایه کیک را به صورت مدور خامه قرار دهید.
کیک را به مدت 5 ساعت در فریزر بگذارید.
بعد از در اوردن از فریزر رینگ را جدا کرده، اطراف خامه را با پالت صاف کرده و روی کیک را پودر بیسکوئیت الک کنید.