آموزش شیرینیشیرینی خانگی
موضوعات داغ

کلوچه پرتقالی “orange cookies”

کلوچه پرتقالی

ترجمه خانه کیک رز

مواد لازم:

آب پرتقال 1/2 پیمانه

زست پرتقال 1/2 ق غ
کره نرم در دمای محیط 250 گرم

تخم مرغ دو عدد

شکر یک پیمانه

آرد 700 گرم

بکینگ پودر یک و یک دوم ق چ

رومال:

زرده تخم مرغ یک عدد

ماست یک ق غ

طرز تهیه:

کره و یک عدد تخم مرغ به اضافه سفیده ی تخم مرغ بعدی را در ظرفی ریخته و کاملا مخلوط کنید.

شکر را اضافه کرده و با ویسک هم بزنید.


[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]

کلوچه ها را در فر 170 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن