آموزش شیرینیآموزش کیکتنقلاتنان سوخارینان ها
آموزش نان سوخاری”Rusk Cake”
نان سوخاری
مواد لازم:
آرد ۲ پیمانه
شیرخشک یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر یک ق چ
جوش شیرین یک دوم ق چ
شکر یک دوم پیمانه
شیر گرم یک پیمانه
طرز تهیه:
آرد، شیرخشک، بکینگ پودر و جوش شیرین را الک کرده و در ظرفی بریزید.
نصف شیر را در ظرفی ریخته، شکر را به آن اضافه کنید و با ویسک هم بزنید.
[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]
بعد از ده دقیقه کیک های برش خورده را برگردانید و مجددا ده دقیقه در فر قرار دهید.