آموزش شیرینیآموزش کیکتنقلاتنان سوخارینان ها

آموزش نان سوخاری”Rusk Cake”

نان سوخاری

مواد لازم:

آرد ۲ پیمانه

شیرخشک یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر یک ق چ

جوش شیرین یک دوم ق چ

شکر یک دوم پیمانه

شیر گرم یک پیمانه

طرز تهیه:

آرد، شیرخشک، بکینگ پودر و جوش شیرین را الک کرده و در ظرفی بریزید.

نصف شیر را در ظرفی ریخته، شکر را به آن اضافه کنید و با ویسک هم بزنید.


[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]

بعد از ده دقیقه کیک های برش خورده را برگردانید و مجددا ده دقیقه در فر قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن