دوناتکیککیک پزیکیک عصرانه

آموزش دونات کدو حلوایی مجلسی و خوشمزه

 
 
این دونات های ادویه ای کدو حلوایی بسیار  خوشمزه بوده و با شکر دارچینی روکش شده اند و به جای سرخ کردن، پخته می شوند.
 این دستور العمل آسان دونات کدو تنبل برای تهیه در تمام فصول عالی است.

این دونات های پخته شده با کدو حلوایی بهتر است در عرض 48 ساعت (اگر این قدر دوام داشته باشند) تازه مصرف شوند.

برای منجمد کردن آنها، هر دونات را در کاغذ مومی بپیچید و آنها را در یک کیسه نگهداری مواد غذایی در فریزر نگهداری کنید. آنها را می توان تا 6 ماه در فریزر نگهداری کنید.

 

مواد لازم:

 آرد  2 پیمانه
 شکر قهوه ای ⅔ پیمانه
 ادویه کدو تنبل 3 قاشق چایخوری ( مخلوط دارچین، جوزهندی، میخک،زنجبیل)
 بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین½ قاشق چایخوری 
نمک¼ قاشق چایخوری  
پوره کدو تنبل 1 پیمانه
 شربت افرا ¼ پیمانه(قابل جایگزینی با عسل)
 تخم مرغ 2 عدد
 روغن نارگیل ⅓ پیمانه

عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری

رویه دارچین

روغن نارگیل¼ پیمانه 
 شکر ¾ فنجان
دارچین آسیاب شده 1 قاشق چایخوری 
ادویه  کدو تنبل 1 قاشق چایخوری 

طرز تهیه:

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.

در یک کاسه متوسط ​​همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید. آرد، شکر قهوه ای، ادویه کدو تنبل، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک. مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

در یک کاسه کوچک جداگانه همه مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید.

پوره کدو تنبل، شربت افرا، تخم مرغ، روغن نارگیل، عصاره وانیل.

از همزن برای ترکیب استفاده کنید.

مواد مرطوب را به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید، تا زمانی که ترکیب شوند.

بیش از حد مخلوط نکنید.

با استفاده از قیف، خمیر را داخل قالب دونات چرب شده بریزید. فقط 3/4 قالب دونات را پر کنید.

قالب را به مدت 18 دقیقه در فر قرار دهید و سپس از فر خارج کنید.

یک خلال دندان را وارد کنید و اگر خلال دندان تمیز برداشته شود، فر را خاموش کنید.

دونات ها را با احتیاط از قالب خارج کرده و به مدت 5 دقیقه روی توری خنک کننده قرار دهید.

در حالی که دونات ها خنک می شوند، مواد خشک را برای رویه دارچینی ترکیب کنید:

شکر، دارچین، ادویه کدو حلوایی.

با استفاده از یک برس، هر طرف دونات را به آرامی با روغن نارگیل ذوب شده بمالید و سپس آن را در شکر دارچینی  فرو کنید. می توانید یک طرف یا هر دو طرف را انجام دهید. 

نکات:
این دستور  12 دونات می دهد.

فقط 3/4 قالب دونات پر کنید.
بهتر است ظرف 48 ساعت تازه سرو یا خورده شود.

 
 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن