آموزش کیککیککیک پزیکیک دو رنگکیک شکلاتیکیک عصرانهکیک کافی شاپی

طرز تهیه کیک آلبالوی دو رنگ با بافت و طعمی بینظیر

کیک البالو دو رنگ

کیک آلبالو یکی از کیک های عصرانه و میوه ای بسیار خوشمزه است که بافت نرم و بسیار لطیفی دارد. در این پست از سایت رز کیکز شما را با مراحل آماده سازی آن آشنا می کنیم.

 

مواد لازم:

کره ۲۰۰ گرم
شکر یک و یک سوم پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر یک و نیم ق چ
ماست دو سوم پیمانه
وانیل کمی
آلبالو بدون هسته یک پیمانه
پودر کاکائو یک و نیم ق چ

آلبالو را با پنج قاشق غذاخوری شکر روی حرارت قرار دهید تا شیرین شود.

 اجازه دهید سرد شود.

کره و شکر و وانیل را به مدت سه دقیقه خوب بزنید تا سبک شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر یک را سی ثانیه هم بزنید.

ماست را اضافه کنید.

مخلوط آرد و بکینگ پودر را الک کرده و اضافه کنید و هم بزنید.

قالب را خوب چرب کنید.

در این قسمت می توانید کمی از مایه کیک را برداشته و به آن کاکائو اضافه کرده و داخل قیف بریزید و بین مایه ساده اضافه کنید که به صورت نقاط کاکایویی داخل کیک دیده شود.

هم میتوانید مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید یک قسمت را کاکایو اضافه کنید و کف قالب بریزید و مابقی مایه ساده را روی مایه کاکائویی ریخته و روی آن آلبالو قرار دهید و اجازه دهید در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت بپزد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن