طرز تهیه کیک آلبالوی دو رنگ با بافت و طعمی بینظیر
کیک البالو دو رنگ
کیک آلبالو یکی از کیک های عصرانه و میوه ای بسیار خوشمزه است که بافت نرم و بسیار لطیفی دارد. در این پست از سایت رز کیکز شما را با مراحل آماده سازی آن آشنا می کنیم.
مواد لازم:
کره ۲۰۰ گرم
شکر یک و یک سوم پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر یک و نیم ق چ
ماست دو سوم پیمانه
وانیل کمی
آلبالو بدون هسته یک پیمانه
پودر کاکائو یک و نیم ق چ
آلبالو را با پنج قاشق غذاخوری شکر روی حرارت قرار دهید تا شیرین شود.
اجازه دهید سرد شود.
کره و شکر و وانیل را به مدت سه دقیقه خوب بزنید تا سبک شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر یک را سی ثانیه هم بزنید.
ماست را اضافه کنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر را الک کرده و اضافه کنید و هم بزنید.
قالب را خوب چرب کنید.
در این قسمت می توانید کمی از مایه کیک را برداشته و به آن کاکائو اضافه کرده و داخل قیف بریزید و بین مایه ساده اضافه کنید که به صورت نقاط کاکایویی داخل کیک دیده شود.
هم میتوانید مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید یک قسمت را کاکایو اضافه کنید و کف قالب بریزید و مابقی مایه ساده را روی مایه کاکائویی ریخته و روی آن آلبالو قرار دهید و اجازه دهید در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت بپزد.