آموزش حلوا سنتی

آموزش حلوا برشی آجیلی مجلسی با طعمی بینظیر

اگر به دنبال یک دسر بی نظیر برای عصرانه در منزل یا مهمانی هستید،

مهمانان خود را با این دستور حلوا تحت تاثیر قرار دهید!

این حلوا فقط با 5 ماده تشکیل شده است و به راحتی تهیه می شود.

این حلوا طعمی سرشار از آجیل دارد و قابلیت ماندگاری بالایی دارد.

می توان به مدت 4 تا 6 ماه در محیط خنک و تاریک نگه داری کرد و نیاز به گذاشتن در یخچال نیست.

 

مواد لازم:

 شکر ½ 1 پیمانه
 هل ½ قاشق چایخوری
 آب ½ پیمانه
 ارده  ½1 پیمانه
1 قاشق چایخوری وانیل (اما در صورت تمایل می توانید به جای آن از اسانس پرتقال یا کمی گلاب نیز استفاده کنید)
 پسته خام پوست کنده خرد شده ½ پیمانه

طرز تهیه:

یک قالب نان را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی کاغذ را بلندتر بگیرید تا راحت بتوان آن را بلند کرد.

در یک ظرف فلزی، ارده و وانیل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم، شکر، هل و آب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود، با قاشق چوبی حدود 5 دقیقه هم بزنید.
حرارت را کمی افزایش دهید و بگذارید بجوشد تا مخلوط به 120 درجه سانتی گراد برسد.
از روی حرارت بردارید و به آرامی شربت را در ظرف ارده بریزید و با کفگیر یا قاشق چوبی به شدت هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

پسته ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. حلوا براق و غلیظ می شود.

 

                                        

داخل قالب آماده شده بریزید و روی آن را صاف کنید .

روی آن را با نایلون بپوشانید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود (24 ساعت).

حلوا را در حالی که سرد است برش دهید اما در دمای اتاق سرو کنید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن