کوکی ها

آموزش کوکی رول دارچینی با کرامبل

کوکی رول دارچینی به دلیل داشتن رویه دارچینی  بسیار لذیذ بوده و نرم و جویدنی است.

این کوکی بسیار پرطرفدار بوده و لایه دارچینی روی آن طعم فوق العاده ای به آن بخشیده است.

 

مواد لازم:

 آرد  390 گرم
 جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
 نمک 1/2 قاشق چایخوری
 کره بدون نمک  168 گرم
 شکر 207 گرم
 تخم مرغ بزرگ 1 عدد
 عصاره وانیل 1 قاشق غذاخوری

برای فیلینگ دارچین

 کره بدون نمک در دمای اتاق 6 قاشق غذاخوری معادل 84 گرم
 شکر قهوه ای روشن 112 گرم
 دارچین آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری

آرد 33 گرم 

برای کرم باترکریم

 کره بدون نمک در دمای اتاق 112 گرم

 پودر قند 230 گرم
 عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
 عصاره افرا 1/2 قاشق چایخوری
 شربت افرا 2-3 قاشق غذاخوری

به جای افرا می توان از عسل استفاده کنید.

طرز تهیه:

خمیر را آماده کنید

فر را با دمای (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آرد، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه متوسط ​​با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
کره و شکر را با هم در یک کاسه بزرگ  با سرعت متوسط همزن به مدت 2 تا 3 دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن و پفی شود. 

تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
عصاره وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مواد خشک را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر خوب یکدست شود. (بیش از حد مخلوط نکنید.)

هنگامی که ترکیب شد، با لیسک کاملا هم بزنید تا خمیر منسجمی به دست آید.

برای تهیه فیلینگ دارچین:

کره، شکر قهوه ای، دارچین و آرد را در یک کاسه متوسط ​​مخلوط و با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند. کنار بگذارید.

از خمیر 8 گلوله 105 گرمی بردارید.

گلوله های خمیر کوکی را روی کاغذ روغنی قرار دهید. با یک استکان یا چیزی شبیه به آن،گلوله ها را کمی به سمت پایین فشار دهید. آنها کمی پخش می شوند، (لازم نیست آنها را زیاد فشار دهید).باید کمی در اطراف لبه ها ترک بخورند.

 

مخلوط دارچین را به طور مساوی بین 8 کوکی تقسیم کنید.

مخلوط دارچین را روی کوکی قرار دهید و کمی آن را پخش کنید. لبه ها را خالی بگذارید ( اگر تا لبه ها پر کنید هنگام پخت مخلوط دارچین از کناره های کوکی سرریز شود.

کوکی ها را به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید یا تا زمانی که لبه های آن قهوه ای شوند.
اجازه دهید شیرینی ها به مدت 5 تا 10 دقیقه خنک شوند.

باترکریم را درست کنید.

کره را با همزن بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود.
حدود نیمی از پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
عصاره وانیل، عصاره افرا و  شربت افرا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست و خوب ترکیب شوند.
پودر قند باقی مانده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و خوب مخلوط شوند.
مقدار بیشتری شربت افرا اضافه کنید تا به غلظت و طعم دلخواه برسد.
باترکرم را روی کوکی های خنک شده به شکل چرخشی بریزید و سپس سرو کنید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن