کاپ کیکمافین ها

طرز تهیه مافین توت فرنگی و نوتلا پرطرفدار و خوشمزه+ مافین توت فرنگی شکلاتی

این مافین ها با تکه های توت فرنگی آبدار که با نوتلا احاطه شده اند، ساخته شده که بسیار لطیف هستند و بافت فوق العاده ای دارند.

این مافین ها برای صبحانه و عصرانه عالی هستند.

مواد لازم:

 آرد 1/2 1پیمانه
 نمک 1/2 قاشق چایخوری
 بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
شکر 1/2 پیمانه
 کانولا یا روغن نباتی 1/4 پیمانه
 تخم مرغ بزرگ 1 عدد
 باترمیلک  1/3 پیمانه
 عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
 توت فرنگی تازه خرد شده 1 پیمانه
 نوتلا 1/3 پیمانه

فر را با دمای 350 درجه  فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید. قالب مافین را با کپسول کاغذی بپوشانید یا خوب چرب کنید.
 آرد، نمک، بکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط کنید.
 روغن کانولا، تخم مرغ، باترمیلک و وانیل را با هم مخلوط کنید. از یک چنگال یا همزن استفاده کنید و آنقدر هم بزنید تا خوب ترکیب شود.

مواد مرطوب را در مخلوط آرد اضافه کنید. به آرامی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید،  بیش از حد مخلوط کنید.

توت فرنگی های خرد شده را با احتیاط بریزید.

هر قالب مافین را تا نیمه با خمیر پر کنید.  روی آن یک قاشق نوتلا اضافه کنید.

روی فیلینگ نوتلا را با باقیمانده خمیر بپوشانید. و روی آن شکر بپاشید.

مافین ها را به مدت 17 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که مافین ها  طلایی شوند و خلال دندان تمیز بیرون بیاید بپزید.

مافین ها را از قالب خارج کنید و بگذارید روی توری خنک کننده خنک شوند.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن