آموزش دسرمجلسیدسر

طرز تهیه محلبی نسکافه ای دسر ترکیه ای مخصوص ماه مبارک رمضان

 این محلبی خیلی ساده است و راحت درست میشه. و یک دسر سه سوته و عالی برای افطارهای ماه مبارک رمضان است.
موادلازم:
شیر یک لیتر
نشاسته ذرت ۷ ق غ
شکر یک دوم پیمانه تا یک پیمانه(بسته به ذائقه تون مقدار شکر رو تغییر بدید) من نصف پیمانه ریختم
خامه قنادی یک پیمانه
کره ۲۵ گرم
عرق هل یک ق چ
گلاب دو ق چ
نسکافه دو ق چ

طرز تهیه:

دو ق غ شیر رو با نسکافه مخلوط کنید و کنار بزارید.
شیر و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و مرتب هم بزنید تا کمی به غلظت برسه.
خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
کره رو اضافه کنید و هم بزنید .

مقداری از مایه رو در ظرف دیگه ای بریزید و نسکافه را اضافه کنید.
به مایه سفید هل و گلاب رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.
مایه سفید را در ظرف سرو ریخته روی آن یک لایه مایه نسکافه بریزید، سپس مایه سفید و …. تا مواد تمام شود.
روی مایه را با پودر پسته و گل سرخ و… تزیین کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن