این براونی خوشمزه با یک پیمانه بستنی یا با یک لیوان شیر خورده می شود.
مواد لازم:
کره بدون نمک یک پیمانه
شکر 1/4 2 پیمانه کاکائو هلندی 1/4 1 پیمانه بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری نمک دریا یک قاشق چای خوری عصاره وانیل یک قاشق چای خوری تخم مرغ بزرگ 4 عدد آرد 1/2 1پیمانه شکلات چیپسی نیمه شیرین 1/2 1 پیمانه تکه های تافی خرد شده 1/2 1
بادام درختی یک پیمانه
نمک دریایی برای روی براونی ها در صورت تمایل
طرز تهیه:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید. یک تابه 20 در 30 سانتی متر را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه متوسط که روی حرارت ملایم قرار دهید، کره را آب کنید، سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. مخلوط را هم بزنید تا براق شود اما اجازه ندهید حباب بزند یا بجوشد. از روی حرارت بردارید. کاکائو، بیکینگ پودر، نمک دریایی و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را هم بزنید تا یکدست شود.
آرد، شکلات چیپسی و 1 فنجان تکه های تافی را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود. خمیر را در ظرف آماده شده بریزید.
باقی مانده تافی و بادام های خرد شده را به طور مساوی روی خمیر براونی بپاشید.
در صورت تمایل نمک دریایی اضافی روی آن بپاشید.
براونی ها را حدود 30 دقیقه بپزید یا تا زمانی که سفت شوند و خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید .
ظرف را از فر خارج کرده و روی توری خنک کنید.
بصورت مربعی برش داده و سرو کنید.
توجه داشته باشید که براونی ها به مدت 2 تا 3 روز در ظرف دربسته نگهداری می شوند.
اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همهی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین"
رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.