کاپ کیککاپ کیک آلبالوکیککیک پزیکیک عصرانهمافین ها

آموزش و طرز تهیه خوشمزه ترین مافین آلبالو

مافین آلبالو یکی از خوشمزه ترین مافین های میوه ای است، اگر در بین مافین های میوه ای دنبال مافین خوش طعم با بافت و عطر عالی می گردید حتما مافین البالو را امتحان کنید.

مخصوصا اگر مافین البالو را همراه با پودر نارگیل و پسته استفاده کنید.

 

مواد لازم:

آرد 280 گرم

شکر 110 گرم

بیکینگ پودر یک و نیم ق ج

نمک یک چهارم ق چ

تخم مرغ 2 عدد

وانیل مایع یک دوم ق چ

کره ذوب و سرد شده 85 گرم

شیر 250گرم

آلبالو بدون هسته که با دو ق غ شکر مخلوط شده 100 گرم

خلال پسته و پودر نارگیل در صورت دلخواه

طرز تهیه:

مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر ، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را با ویسک زده تا از لختگی در آید. وانیل و کره خنک شده و شیر را اضافه کنید و هم بزنید.

مواد خشک را به مواد مایع اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا مایه کاملا روان و یکدست شود.

مایه را در قیف ریخته،

داخل قالب مافین کپسول بگذارید و مقداری از مایه را داخل قالب بریزید.

روی مایه چند عدد البالو گذاشته، مجدد روی آن مایه بریزید. می توانید روی مایه را مجددا البالو، خلال پسته و پودر نارگیل بپاشید.

قالب ها را روی میز کار بکوبید تا هوای آن خارج شود.

توجه کنید قالب ها را بیشتر از دو سوم پر نکنید.

قالب را در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید.

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن